Till startsida Kontakta Vad vill du? Vilka Utmaningar har du? Mer om Lena Larsson och AVF Affärsutveckling AB Mer om Verksamheten
       
   

 

 

 

 

 

 

 

Om mig

It’s your life and it’s up to you to create the one you want

Redan i min ungdom kände jag att jag vill jobba i hälsobranschen och hjälpa andra både att må bra och lyckas i livet.
Mitt första steg var att utbilda mig till diplomerad massage terapeut och jobba med förebyggande friskvård. Eftersom jag älskar vad naturen har att erbjuda har jag också utbildat mig till Örtläketerapeut och Aroma SPA terapeut. För att bredda min kunskaper om hur jag kan hjälpa människor har jag även utbildat mig till Akupunktör och Reiki Healing.
Efter några år med min egna verksamhet trivdes jag väldigt bra, men började också se tendenser att jobbet styrde mer och mer mitt liv.

1999 råkade jag komma i kontakt med ett spännande affärskoncept. Jag kände från första början att produkterna var helt fantastiska, styrkan i affärskonceptet kanske jag inte förstod fullt ut från början. Att vara skeptisk är inte samma sak som att vara negativ, jag kände mig inte som en säljare.
Men med tanke på att det var riskfritt att starta tog jag steget och det blev vändpunkten för mitt liv. Jag insåg att om jag använde produkterna själv, pratade och rekommendera till andra, så blev det försäljning. Men det kändes inte som jag sålde något utan rekommenderade och alla fick välja själv om de vill prova. Ganska fort insåg jag att affärskonceptet var inte bara försäljning utan det öppnades en möjlighet att starta en egen framgångsrik verksamhet utan några ekonomiska risker. Jag satsade några timmar i veckan, relativt fort insåg jag att mina intäkter blev bättre och bättre med min nya verksamhet.


Idag kan jag forma jobbet efter livet och inte livet efter jobbet.
Idag arbetar inte jag för att jag måste utan för att jag älskar det jag gör!
Missa inte möjligheten att få veta mer, tänk om det jag gör passar dig också.
Tänk om du kan få en livsstil som andra bara drömmer om, tänk om.
Om jag kan, så kan du


Lena Larsson, AVF Affärsutveckling AB
info@merliv.nu
070 617 01 87