Till startsida Kontakta Vad vill du? Vilka Utmaningar har du? Mer om Lena Larsson och AVF Affärsutveckling AB Mer om Verksamheten
       
   

 

 

 

 

 

 

 

Verksamhet

The only way to do a great work is to love what you do

Det är underbart att jobba med det man älskar. Jag arbetar tillsammans med ett team av driftiga människor under paraplyet av ett globalt företag. Vår styrka är att vi samarbetar för att alla ska lyckas. Alla som vill lyckas.
Produkterna vi jobbar med är av högsta kvalité och framställs från egna naturligt odlade växter.
Produktsortimentet är anpassat för Hälsa, Träning och Skönhet, det finns även produkter för djur.

Hälsa, Träning och Skönhet är inte bara en spännande bransch, den är också i ett riktigt expansivt skede nu och flera år framåt. Branschen omsätter tiotals miljarder varje år i Sverige och vi förväntar oss en stark tillväxt under många år.

Enkelt, roligt och lönsamt
Vi erbjuder ett unikt sätt att starta egen verksamhet med alla dess fördelar, men utan de vanliga riskerna. Många som jobbar med oss värdesätter mest de sociala värdena:
- Jobba i team, få hjälp och inte känna sig ensam
- Alla respekteras, oavsett hur mycket du vill uppnå med din verksamhet
- Kul på jobbet, att jobba med det man tycker är kul och vara sin egen chef
- Personlig Mentor, oavsett din bakgrund får du hjälp av en erfaren handledare

Det är enkelt att komma igång och beroende på dina mål och arbetsinsatser kan du få en bra extra inkomst på några tusenlappar i månaden. Det sätter en bra guldkant på tillvaron. Har du större mål och är beredd på att jobba fokuserat och mer. Ja då har du möjlighet att få intäkter på flera hundratusen kr på ett år. Några i teamet har årsintäkter på 1 miljon och mer.

Oavsett var du bor får du tillgång till bra utbildningar både via nätet och fysiska möten. Några av våra utbildningar har vi i vår utbildningslokal som ligger strax utanför Stockholm.
Det spelar ingen roll var du bor, för du kan ha din verksamhet lokalt eller i hela Sverige, har du ännu större ambitioner kan du bygga upp en global verksamhet.
Om du vill och är beredd på en arbetsinsats kan vi hjälpa dig att komma igång med en framgångsrik verksamhet.

Lena Larsson, AVF Affärsutveckling AB
info@merliv.nu
070 617 01 87